digital.bgFacebook информираха потребителите, че спират официално да използват лицево разпознаване в

...
digital.bgFacebook информираха потребителите, че спират официално да използват лицево разпознаване в
Коментари Харесай

Facebook спира да използва софтуер за лицево разпознаване в снимките на потребителите

digital.bg

Facebook информираха потребителите, че стопират публично да употребяват лицево различаване в фотосите, които качваме в обществената мрежа. Функцията ще бъде блокирана по дифолт и ще е належащо да я активирате сами в менюто, в случай че желаете да работите с нея. Вече стартира и разпространяване на известие, което ви осведоми за метода, по който Фейсбук използват лицево разпознаване в сметките.

Това ще се случва само с потребителите, които са задействали функционалността в своите профили. Компанията също по този начин посочи, че можем елементарно да стартираме или спрем лицевото различаване от менюто с настройки. По този метод Фейсбук желае да подчертава, че ни дава цялостен надзор за персонализиране на социалната мрежа. Съобщенията ще са забележими, както за актуалните консуматори, по този начин и за новите регистрации.

 



 

Припомняме ви, че компанията употребява логаритми за лицево различаване, с които автоматизирано тагва хората в фотосите, оповестява DigitalTrends. Oт Фейсбук непрекъснато са обект на доста следствия по целия свят, поради метода, по който събира персоналните ни данни. Новата функционалност е единствено част от опитите им да спазят условията на регулаторите, като дават повече независимост на своите консуматори.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР